Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt rekomenduoja atminti 5 svarbiausius dalykus, kurie padės suderinti savo reikalavimų vyrams sąrašą ir greičiau pamiršti vienatvę.

1. Peržiūrėkite savo reikalavimų antrajai pusei sąrašą. Ar tikrai jame yra tai, ką privalo turėti jūsų mylimasis? Pasistenkite palikti tik tuos reikalavimus, kurie yra tikrai svarbūs, o kitus tiesiog pamirškite. Pavyzdžiui, jei visada įsivaizdavote, kad jūsų vyras bus brunetas, bet susipažinote su žaviu blondinu, gal vis tiek vertėtų suteikti jam šansą? Kita vertus, jei jums svarbu, kad jūsų partneris visai nevartotojų alkoholio, nesusitikinėkite su šio reikalavimo neatitinkančiais vyrais, nes anksčiau ar vėliau santykiuose kils konfliktų.

2. Pasistenkite suprasti, kokie vyrai yra realybėje. Moterys dažnai piktinasi, kai iš vyrų išgirsta, kad visos dailiosios lyties atstovės turėtų atrodyti kaip Klaudija Šifer, nes tik tokia moteris gali patraukti vyro dėmesį. Jei manote, kad tokie vyro lūkesčiai nėra realūs, galbūt jūs taip pat turėtumėte pakeisti kai kuriuos savo reikalavimus. Taigi jei jūs nesiruošiate tapti panaši į Klaudiją Šifer, būtų naivu tikėtis, kad jūsų antroji pusė atrodys ne prasčiau už Džordžą Klūnį. Kita vertus, tai nereiškia, kad turite susitikinėti su apsileidėliu, kuris prausiasi kartą per savaitę ir visiškai nesirūpina asmenine higiena.

3. Atsakykite sau į klausimą, kas yra meilė realiame gyvenime. Meilė yra ne tai, ką jūs matote romantiniuose filmuose. Meilė yra net ne tai, ką matote žiūrėdami į savo tėvų ar draugų santykius, nes stebėti ir kurti santykius yra ne tas pats. Be to, stebėdami tėvus ir draugus jūs matote tik išorę ir niekada iš tikrųjų nežinote, kaip tie žmonės sutaria tuomet, kai niekas nemato ir negirdi. Todėl svarbu nesivadovauti idiliškomis svajonėmis, kokia turėtų būti meilė, ir suteikti potencialiam partneriui antrą šansą, jei jis per pirmąjį pasimatymą padarė ką nors ne taip.

4. Tikėkite, kad esate verta geriausio. Jei manote, kad vyras, su kuriuo esate šiuo metu, yra vienintelis, kuris galėtų jus mylėti, tikriausiai nenorėsite jo palikti, net jei jūsų santykiai jūsų netenkins. Turite prisiminti, kad esate verta geriausio ir negalite švaistyti gyvenimo santykiams, kurie jūsų netenkina. Patikėkite, yra daugybė vyrų, su kuriais jaustumėtės laiminga, tiesiog kartais reikia nebijoti pabandyti iš naujo kurti darnius ir harmoningus santykius.

5. Išmokite savimi pasitikėti. Visos gyvenimo sritys yra susijusios tarpusavyje. Jei nemanote, kad esate verta geriau apmokamo darbo, tikriausiai ir santykiuose būsite linkusi nepasitikėti savimi. Prisiminkite seną tiesą – pamilkite save ir kiti jus mylės. Ieškant partnerio ilgalaikiams rimtiems santykiams protingiausia būtų ieškoti aukso viduriuko – nereikia tikėtis, kad viskas bus kaip romantiniuose filmuose, tačiau neverskite savęs būti su vyru, su kuriuo nesate laiminga.