Merginos susisiekė su mumis ir Svirnelį nuvežėme į veterinarijos kliniką. Klinikoje nustatė, kad Svirneliui suskilęs gomurys, todėl kačiukas pats nevalgo, nes jam labai skauda. Plyšys gomuryje yra labai pavojingas, nes pro plyšį patekę maisto likučiai pūva nosiaryklėje ir infekcija gali patekti ir į plaučius ar į smegenis. Todėl nors Svirnelis nuo ilgo badavimo ir išsekęs, reikėjo skubiai operuoti ir užsiūti gomuriuką.

Šiuo metu Svirnelis laikomas klinikoje, maitinamas švirkšto pagalba. Labai tikimės, kad kačiukas atsigaus, pats pradės valgyti, gomuriukas po operacijos sugis.

Vėl kreipiamės pagalbos į jus, į tuos, kuriems skauda širdį dėl mažųjų mūsų ligoniukų. Svirnelis liko skolingas už operaciją, vaistus, gydymą, taip pat už laikymą stacionare. Šiuo metu Svirnelis vis dar prižiūrimas klinikoje.

Todėl, jei tik galite paremti Svirnelio operaciją ir gydymą, galite aukoti nors ir po nedidelę sumą į mūsų sąskaitą, paskirtyje nurodydami: „Svirnelio operacijai“.

Jei norite daugiau sužinoti apie katinėlio būklę, o gal norėtumėte Svirnelį priimti į savo namus, galite skambinti tel.nr. 865244093, 865354521 arba rašykite el. paštu:info@beglobis.com

Kačiukas labai meilus, nuolat murkia.