Viskas prasidėjo nuo to, kad teko vestuvių datą derinti prie skrydžių grafiko į Egiptą, tačiau tai nesugadino nuotaikos. Oro uoste mūsų laukė pirma iš tikrųjų maloni staigmena - oro linijų dovanų kuponas už 100 litų įsigyti prekių skrydžio metu. Abu buvome labai maloniai nustebinti, nes nesitikėjome tokio dėmesio.

Lėktuvui pakilus sulaukėme lėktuvo kapitono pasveikinimo vestuvių proga, tai buvo dar didesnė staigmena, nes mes nesitikėjome tokio lėktuvo įgulos poelgio. Po pasveikinimo palydovė pasidomėjo, kada mes pageidaujame gauti Napoleono tortus. Taip, būtent du tortai laukė mūsų skrydžio metu.

Vieną tortą užsisakę šampano per visą skrydį padedami šalia sėdėjusių pažįstamų mes įveikėme, o antrą mums supakavo išsinešimui... Vėliau atvykus į Egiptą ir susitikus su kelionių organizatoriaus atstove paaiškėjo, kad mes skrydžio metu turėjome gauti šampano, tačiau lėktuvo kapitonas nusprendė pakeisti šampaną į tortą... Mes nuo to tik laimėjome, nes šampaną skrydžio metu įsigijome patys, o štai pasakiškai skanaus tikro Napoleono torto šiaip lėktuve neįsigysi.

Atvykusi į viešbutį mūsų laukė erdvus gražus dvivietis kambarys su dviem lovomis, kurias teko prašyti personalo, kad sujungtų. Personalas akimirksniu perstatė baldus ir jau nuo kito ryto kambaryje buvo paliekamos mielos smulkmenos ir iš rankšluosčių išlankstytos gulbės ar širdelės.

Nors kelionė ir prasidėjo nuo staigmenų ir tam tikrų nesusipratimų dėl torto ir šampano, tačiau jos visos tik kėlė nuotaiką ir nuteikė labai romantiškam poilsiui, tad raginu visas ir visus žvelgti į gyvenimą optimistiškai, o kiekvieną kuriozą priimti kaip likimo pokštą ir neleisti jam gadinti sau nuotaikos...

O su kokiais kelionių ir atostogų kuriozais esate susidūrę Jūs? Galbūt netikėtumai apkartino ilgai lauktą poilsį? O galbūt, priešingai, suteikė atostogoms smagų prieskonį?

Savo mintimis galite pasidalinti žemiau: