„Kai kurios Lietuvos bobos yra labai aršios ir agresyvios! Tokios dažniausiai ir puola vyrus, o paskui jos dar ir apkaltina vyrus smurtu, nors pačios smurtauja prieš vyrus! Todėl manau, kad Lietuvos vyrai yra diskriminuojami, nes tik vyrus iškeldina iš namų, o moteriškės, nors ir smurtauja, kaip visada būna „nekaltos“ ir nėra iškeldinamos iš namų“, - piktinosi vienas komentatorius.

„(...) Gal duokite vyrui parašyti? Ar bent numanote, kiek yra sužalotų vyrų? Ar lankėtės kada kardiologinėse, kur guli tūkstančiai vyrų po infarktų? Kodėl nerašote apie psichologinį smurtą šeimose? Juk jo pasekmės - dar žiauresnės nei fizinio. Po to tūkstančiai gauna infarktus, ir tūkstančiai nusižudo. Juk yra net baudžiamasis straipsnis už privedimą iki savižudybės“, - piktinosi kitas.

„Moterys smurtui naudoja įvairius namų apyvokos daiktus, peilius, kėdes, verdantį vandenį, puodus, lygintuvus (ar dar tęsti?). Be to, fiziškai neretai stambios moterys yra fiziškai stipresnės už vyrus. Tačiau net ir fiziškai silpnesnės puola traumuoja vyrus fiziškai, nes vyrai nesipriešina, o isterikuojančios smurtautojos tuo naudojasi. Be to, psichologinis smurtas žeidžia labiau nei fizinis, nuolatinės patyčios, niekinimas, apkalbos, šmeižtai, aplinkinių ir vaikų nuteikinėjimas prieš vyrą - tai taip pat smurtas artimoje aplinkoje (...)“, - rašė Roku pasivadinęs skaitytojas.

Kviečiame DELFI skaitytojus atsiliepti – pasidalinkite savo patirtimi, mintimis ar istorija. Vyrai, ar iš tiesų kenčiate nuo nuolatinių priekaištų, esate patyrę psichologinį smurtą, susidūrėte su atmestinu požiūriu į Jūsų bėdas? O gal pasisakyti nori moterys, besistebinčios vyriškių įžūlumu ir galinčios papasakoti savo istoriją? Padėkite parodyti abi puses – kaip ir dėl ko kenčia šiuolaikiniai vyrai ir moterys.

Jūsų laiškų laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Smurtas“ iki liepos 7 d. Vieno teksto autoriui įteiksime 100 litų vertės dovanų kuponą „Trasalis“ poilsiavietėje.

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (351)