Ingredientai
Manų kruopos
1.5
stiklinės
Miltai
1
stiklinė
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Kokoso drožlės
stiklinė
Rudasis cukrus
stiklinė
Aliejus
1
stiklinė
Citrinos žievelė tarkuota
2
šaukštai
Jogurtas natūralus
1
stiklinė
Kiaušiniai
4
vnt.
Vanilės ekstraktas
2
šaukšteliai
Vanduo
3
stiklinės
Rudasis cukrus
3
stiklinės
Apelsinų žiedų vanduo
1
šaukštas
Citrinų sultys
1
šaukštelis
Migdolų drožlės
sauja
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Sviestu patepkite didelę kepimo skardą.
Keptuvėje sumaišykite cukrų ir vandenį sirupui kai užvirs, maišykite, kol sirupas pasidarys aukso spalvos. Nukaiskite, įpilkite citrinos sultis, apelsinų vandenį. Palikite atvėsti.
Visus drėgnus komponentus sumaišykite dideliame dubenyje iki vientisos masės. Suberkite sausus produktus ir dar kartą gerai permaišykite.
Supilkite tešlą į kepimo skardą, ant viršaus užberkite trintų migdolų.
Kepkite orkaitėje apie 30 – 40 min.
Išėmę pyragą iš orkaitės apliekite sirupu ir palikite pyragą įmirkti. Geriausia palaikyti 2 val., tada patiekti.
Atsiliepimai