Skambant pučiamųjų orkestro "Trimitas" maršui bei pusės tūkstančio vilniečių šūksniams krepšininkams buvo uždėti ąžuolų vainikai bei įteiktos simbolinės dovanos.

Ir vyriausiasis "Lietuvos ryto" treneris Tomo Mahoričius, ir komandos kapitonas, naudingiausiu finalo žaidėju išrinktas Robertas Javtokas dėkojo ištikimiems aistruoliams, tvirtindami, kad be jų nebūtų buvę šios pergalės, atvėrusios Vilniaus klubui duris į vyrų krepšinio klubų Eurolygos varžybas.

Krepšininkams pažadėtas ir kur kas didesnis atlygis už pergalę prieš graikus - Vyriausybė trečiadienį nutarė svarbią pergalę iškovojusių "Lietuvos ryto" krepšininkų piniginėms premijoms iš Vyriausybės rezervo fondo skirti 240 tūkst. litų.

Antradienį Belgijoje vykusiose varžybose "Lietuvos rytas" 78:74 įveikė Kozanio "Makedonikos" (Graikija) klubą ir iškovojo ULEB taurę bei pelnė kelialapį į 2005/2006 metų ULEB Eurolygos krepšinio turnyrą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją