Priešingai reglamentui, po nesėkmės visa Ganos rinktinė atsisakė bendrauti su žiniasklaida tam skirtoje vadinamojoje „mix-zonoje“.

Tuo pasipiktinęs vienas iš žurnalistų palydėjo ganiečius švilpimu.

Bet A. Gyano geriau buvo neerzinti: vienintelio įvarčio autorius pralaimėtojų gretose piktai užsipuolė žiniasklaidos darbuotoją. Nuo rimtesnių veiksmų puolėją sulaikė komandos draugai, nusivedę jį į rinktinės autobusą.

Paskutinėse Ganos rungtynėse Brazilijoje ekipai nebepadėjo du namo anksčiau laiko dėl netoleruojamo elgesio išsiųsti futbolininkai. Kaip pranešama, Sulley Muntari trenkė Ganos futbolo asociacijos vykdomojo komiteto nariui Mosesui Armah, o Kevinas-Prince'as Boatengas įžeidė trenerį Kwesį Appiah ir jo neatsiprašė.

Atmosfera komandos viduje buvo įkaitusi ne tik dėl blėstančių vilčių iškopti į pirmenybių aštuntfinalį, bet ir dėl žaidėjų grasinimų boikotu, jei jiems nebus išmokėtos pažadėtos premijos.

Premijų keldami ultimatumus reikalavo ir Kamerūno futbolininkai. Bet pinigai jiems taip pat nepadėjo įveikti grupių etapo barjero, maža to, juodą dėmę ant komandos munduro paliko aikštėje tarpusavyje vos nesusipešę Benjaminas Moukandjo ir Benoit Assou-Ekotto.

Dramblio Kaulo Kranto rinktinei irgi nepavyko prasibrauti į atkrintamas varžybas, bet apginti Afrikos futbolo garbę aštuntfinalyje mėgins Nigerijos ir Alžyro futbolininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)