Ingredientai
Miltai
4
stiklinės
Cinamonas
0.5
šaukštelio
Cukrus
0.5
stiklinės
Sviestas
1
stiklinė
Kiaušiniai
2
vnt.
Sausos mielės
1
pakelis
Vanduo
0.5
stiklinės
Rudasis cukrus
1.5
stiklinės
Sviestas
1
stiklinė
Cinamonas
1
šaukštelis
Kukurūzų sirupas
6
šaukštai
Lazdyno riešutai smulkinti
0.5
stiklinės
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Šiltame vandenyje ištirpinkite mieles.
Stiklinę miltų sumaišykite su miltais, įminkykite ir cukrų, cinamoną, kiaušinius bei ištirpintas mieles. Išminkykite tešlą ir palikite 30 – 60 min. pakilti.
Padalinkite tešlą į 12 rutuliukų. Iškepkite vaflinėje 12 vafliukų. Kiekvieną vafliuką perpjaukite išilgai perpus.
Pasigaminkite pertepimą. Sudėkite į puodą sviestą, cinamoną, kukurūzų sirupą, užkaiskite ant viryklės, išmaišykite, tada suberkite į rupius miltus susmulkintus riešutus.
Pertepkite šia mase vaflių puseles ir sulipdykite.
Atsiliepimai