Ingredientai

Toks sūris puikiausiai gali atstoti ir desertą, ir užkandį.

Gaminimo eiga

Sūrį kepti galima dviem būdais - visą orkaitėje arba riekelėmis keptuvėje.

Jeigu kepsite orkaitėje, įtrinkite jį cinamonu ir cukrumi, o viršų aptepkite sviestu. Dėkite į kepimo indą ir kiškite į įkaitintą orkaitę. Kepkite maždaug 15 min. 170 laipsnių temperatūroje. Svarbu neperkepti, kad netaptų tarsi guminis.

Jeigu kepsite keptuvėje, sūrį supjaustykite riekelėmis. Keptuvėje įkaitinkite lydytą sviestą ghi (galite naudoti ir aliejų) ir gražiai guldykite sūrio riekeles. Netrukus jis ims lydytis, tada greitai apverskite ant kitos pusės. Galite leisti jam truputį apskrusti - bus daug skaniau.

Kai sūris apkeps, dėkite jį į lėkštę ir pabarstykite cinamonu bei cukrumi.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai