Dovanojama 2 mėn. katytė Birusha.

Birushka ilgesnio plauko, ilgesnio snukučio, ramesnio būdo. Trinasi aplink žmogų, o murrrrkia taip garsiai, kad turbūt viršija visus leidžiamus decibelus. Labai mėgsta šukuotis, mėgsta, kai jai glosto pilvuką, kasa ausytes, labai dėkinga ir miela panelė.

Nublusinta, nukirminta, valgo sausą maistą ir konservus, puikiai naudojasi kraiko dėžute.
Dovanojama su privaloma sąlyga paskiepyti ir sterilizuoti sulaukus atitinkamo amžiaus.
Dėmesio! Jeigu Jūs ar jūsų šeimos nariai turi alergiją gyvūnų plaukui, gerai apgalvokite savo sprendimą imti ilgaplaukį gyvūną.

Dovanojama 2.5 mėn. katytė Zara. Miela, aktyvi katukė, mėgsta žaisti ir tyrinėti aplinką, pirma iš visos šeimos pastebėjo kabantį paukštį narvelyje, taip pat pabandė dingti iš buto per atvirą langą. Nepaisant to, yra murkianti ir nuostabi draugė, truputį prisibijanti naujos aplinkos. Daugiau bendraujant su ja, kaipmat išlenda visas meilumas, pradeda bučiuotis ir murkti kaip traktorius. Jai reikia supratingo žmogaus, kuris ja mylėtų ir glostytų. Valgo sausą maistą, konservus, puikiai naudojasi kraiko dėžute. Dovanojama geriems žmonėms, kurie ištikimai ją rūpinsis iki paskutinės jos gyvenimo dienos. Nublusinta, nukirminta. Privaloma sąlyga - sterilizacija.

Dovanojamas 2.5 mėn. kačiukas Zaksas. Labai aktyvus, labai garsiai reiškiantis savo emocijas, labai prieraišus. Gali ištisai žaisti su savo sesutėm, dūkti iki alpulio, bet vos tik pakvieti, užsiropsčia ant kelių ir murrrrrkia labai garsiai, bučiuojasi, pasakoja apie savo gyvenimą. Žodžiu, aktyvus ir energingas visose srityse - tiek žaidimuose, tiek meilėje. Geriausiai tiktų į jauną šeimą, kur jam galėtų skirti pakankamai dėmesio, pažaisti su juo, paskui - kartu pamiegoti, paglostyti, kačiukui užtenka 2-3 valandas per dieną pašokinėt, ir toliau tik miega, miega ir miega. Kaip ir bet koks jaunas padarėlis, gali prikrėsti kvailysčių, todėl jeigu Jūs bijote netvarkos, šurmulio namuose, šis katinėlis ne Jums. Kačiukas nublusintas, nukirmintas, pilnai išgydytas nuo jį užklupusio peršalimo lauke, jau patapęs visai naminiu ir pamiršęs, kad pirmus pusantrus savo gyvenimo mėnesius praleido purviname kieme. Naudojasi kraiko dėžutę (labai įnirtingai, kad kraikas į visas puses lekia, valgo ir sausą maistą, ir konservus. Dovanojamas su sąlyga jį paskiepyti, atėjus laikui, kastruoti, ir būtinai mylėti, mylėti, mylėti, ko jis tikrai nusipelnė!!  

Kreiptis tel. 8614 64322, Marina (Vilnius).