Ingredientai
Alyvuogių aliejus
3
šaukštai
Raudonosios džiovintos paprikos
2
šaukštai
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Pomidorai
3
vnt.
Vanduo
1
puodelis
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Kiaušiniai
4
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Įkaitinkite aliejų gilioje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Sudėkite susmulkintas paprikas ir kepkite apie pusę minutės. Pridėti susmulkintus svogūnus ir česnakus ir kepkite, kol svogūnai taps skaidrūs, apie 5 minutes.
2. Galiausiai sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus ir troškinkite apie 4 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais, pakaitinkite iki užvirimo. Tada sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir kaitinkite dar 10 minučių. Jeigu reikia įpilkite vandens, kad nepridegtų.
3. Šaukštu padarykite keturis mažus įdubimus ir įmuškite ten kiaušinius. Uždenkite ir troškinkite dar 10 minučių arba tiek, kol kiaušiniai jums atrodys tinkami valgyti.
4. Patiekite su duona, pita ar ryžiais.
Skanaus!
Atsiliepimai