„Didžiuojuosi savimi - su tokiu dideliu mano užimtumu studijas baigiau be akademinių atostogų. Prisipažinsiu, pabaigoje buvau supanikavusi. Paskutinę akimirką atsirado šokių tokių nesklandumų - kaip ir visiems studentams, pritrūko laiko. Bet tada supratau, kad galima rašyti diplominį ir naktimis! LNK televizinis sezonas buvo į pabaigą, koncertų turėjome mažiau ir man pavyko”, - krykštauja Irūna.

Bet, pasak merginos, diplomo gynimo ji bijojo taip, lyg vairavimo egzamino. „Čia tik du kartai gyvenime, kai esu jautusi milžinišką baimę. Net mamą pasiėmiau į diplomo gynimą, bet pamačiusi siaubą jos akyse, pasigailėjau, - juokiasi Irūna.

Irūnos baigiamojo darbo tema – Lietuvos ekonomikos prognozė trumpam laikotarpiui. „Tikėkimės, kad BVP augs, o jei kris – tai labai nežymiai“, - surimtėjusi kalba diplomuota ekonomistė.
Gal dabar ji iš prodiuserės Laimos Lapkauskaitės perims prodiuserinę veiklą ir finansus?

„Bent jau savo finansinius reikalus susitvarkau pati – individualias sutartis sudarau, mokesčius sumoku, sąskaitas išrašau“, - vardija Irūna.

LNK laidos vedėja sako jau laukianti naujo televizijos sezono.

„Dabar tokia nuotaika, kad šypsena nedingsta nuo veido. Gyvenimu džiaugiuosi, tiesiog skrajoju, net sveikata susitvarkė“, - neslepia prieš kurį laiką dėl organizmo išsekimo Kauno klinikose atsidūrusi atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)