Jau šį šestadienį biržleio 21d. bus surengta netradicinė Joninių šventė – mugė. Per Joninių šventę tikimės sulaukti daug svečių ne tik iš Leeds miesto, bet ir iš viso Vakarų Jorkšyro. Viena iš pagrindinių Joninių atrakcijų – Galiūnų konkursas. Netrūks senovinių apeigų, dainų, šokių ir žaidimų. Vainikų pynimas, pražydusio paparčio žiedo orientacinės paieškos, linksmybės vaikams ir suaugusiems: pripučiama čiuožykla mažiesiems, veidukų piešimas, futbolo vartai aistruoliams ir kt. lauko žaidimai, DJ muzika, estafetės, virvės traukimas.

Mugėje galėsite paskanauti vietinių gamintojų produktų: šašlykų, kibinų, duonos, šakočių ir kitų saldumynų bei sveiko maisto produktų. Gėrimai bus parduodami Tingley Working Mens Club bare.
Visi norintys galės dalyvauti loterijoje ir laimėti puikius prizus, skirtus mūsų šaunių rėmėjų. Visados smagu sudalyvauti momentinėje loterijoje be pralaimėjimų. Renginio metu surinktos lėšos bus panaudotos tolesniai Leeds Lietuvių bendruomenės veiklai.

Didžioji metų šventė neįvyktų be vietinių verslininkų paramos. Su jų palaikymu ir geranoriškumu lietuvių bendruomenės idėjos tampa įgyvendinamos.

Bendruomenės nariai užsiima savanoriška veikla ir dirba bendram tikslui: suburti vietinius lietuvius, teikti informaciją ir pagalbą, švęsti lietuviškas šventes ir palaikyti lietuviškas tradicijas.