Indrė džiaugiasi ir nuolatos didėjančiu fanų skaičiumi – šiuo metu jos „Facebook“ puslapyje mygtuką „patinka“ paspaudė 10 tūkst. narių, o profilį seka 16 tūkst. pasekėjų. „Šiuo metu su kolege Greta Lebedeva išgyvename aukso amžių“, - džiaugėsi I. Burlinskaitė.

Dainininkė nesėdi rankų sudėjusi ir užgriuvusį populiarumą išnaudoja su kaupu. Mergina kartu su G. Lebedeva tapo maisto papildų sportininkams veidu ir nusifilmavo reklamoje, skirtoje Švedijos rinkai. Indrė neslėpė, kad už tai gavo nemažą finansinį atlygį. „Už reklamą mokamos sumos siekia ne šimtus, o tūkstančius. Šis sandoris mums buvo finansiškai naudingas“, - neslėpė I. Burlinskaitė ir pridūrė besidžiaugianti, kad su Greta nejaučia jokios konkurencijos. 

Indrė nuolatos sulaukia dovanų iš įmonių. Už dyką gautais daiktais Indrė pasidžiaugia socialiniame tinklalapyje. Tokiu būdu Indrę pradžiuginusios įmonės gauna nemokamą reklamą. „Tai – viena iš privilegijų, kurias gauni būdama garsi. Dabar važiuoju pasiimti keksų, kuriuos man iškepė viena sostinės kepyklėlė. Dar taip nebuvo, kad man dovana nepatiktų. Visas priimu su dideliu džiaugsmu. Žinoma, jei dovaną dovanotų vyriškos lyties atstovas, nepriimčiau dovanos. Turiu vaikiną“, - DELFI kalbėjo I. Burlinskaitė.

Dovana Indrei Burlinskaite

Už tai, kad apsilanko viename ir kitame vakarėlyje, I. Burlinskaitė užmokesčio negauna. Mergina svarstė, galbūt taip yra dėl to, kad visada maloniai bendrauja su renginių organizatoriais ir sutinka atvykti į renginį. Indrė neslėpė, kad pasirodyti vakarėlyje, kuriame bus žiniasklaidos atstovų, jai taip pat yra naudinga.

I. Burlinskaitė sutiko tapti vienos odontologijos klinikos veidu. Už tai dainininkė galės nemokamai naudotis klinikos teikiamomis paslaugomis. „Dalykus, kurie nesukelia žalos, reklamuoti aš sutinku. Tačiau niekada nesutikčiau reklamuoti alkoholio, tabako, narkotikų. Taip pat nesutikčiau nemokamai pasidaryti plastinę operaciją, o tada apie ją visiems pasakoti. Kol kas man to tikrai nereikia, esu jauna. Nesutikčiau vardan pinigų išsirengti nuogai. Galiu reklamuoti tuos dalykus, kurie neprieštarauja mano požiūriui į pasaulį, gyvenimo būdui. Visi gali man drąsiai siųsti dovanas, o aš juos pareklamuosiu“, - juokdamasi pokalbį baigė pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)