Pirmadienio vakarą radijo bangomis nuskambėjus grupės naujajai dainai „Maps“, laidos „The Voice“ teisėjas paskambino į radijo laidą „On Air With Ryan Seacrest“ ir be pokalbio apie naująjį kūrinį pademonstravo, kad prašydamas B. Prinsloo rankos pasielgė kaip tikras džentelmenas, rašo eprotoeu.mtiny.com.

„Aš tikrai paprašiau jo leidimo, - sakė A. Levine`as, paklaustas, ar prieš pasipiršdamas savo mylimajai pasikonsultavo su jos tėvu. – Nenoriu apie tai kalbėti, žinote, koks esu, bet taip, aš taip pasielgiau. Turėjau tai padaryti. Ir tai kainavo itin daug nervų“.

35 metų gražuolis ir „Victoria`s Secret“ modelis susižadėjo 2013 metų liepą. Prieš pradėdamas draugauti su 24 metų modeliu, A. Levine`as susitikinėjo su daugybe kitų žinomų gražuolių, įskaitant Anne Vyalitsyną ir Niną Agdal.

Artėjant liepos mėnesį numatytoms vestuvėms, pasirodė pranešimų, kad dainos „She Will Be Loved“ atlikėjas atsiprašė savo buvusių merginų.

„Jis atsiprašė už tai, kaip su jomis elgėsi“, - „Us Weekly“ sakė vienas šaltinis.

Kitas šaltinis patvirtino „E! News“, kad Nina neseniai iš tikrųjų gavo iš Adamo elektroninį laišką, pridurdamas, kad „bent jau kalbant apie Niną, šie pranešimai yra teisingi“.

Teigiama, kad A. Levine`as ir B. Prinsloo susituoks liepos 19 dieną per intymią ceremoniją Meksikoje.

Vestuvės įvyks prabangiame viešbutyje „Hotel El Ganzo“ Los Kaboso mieste. Išvakarėse pora surengs generalinę vakarienę. Kitą dieną po vestuvių svečiams taip pat bus surengti vėlyvi pusryčiai. Po jų pora išvyks medaus mėnesio.

Be vestuvių, A. Levine`as su R. Seacrestu taip pat kalbėjo apie savo grupės veiklos pradžią ir pripažino, kad grupė, grojanti kartu nuo mokyklos laikų, ne visuomet buvo tokia populiari.

Nors „Maroon 5“ oficialiai susikūrė 2002 metais, Adamas su kitais grupės nariais kuria muziką nuo 15 metų amžiaus. Tačiau jie ne visada buvo tokie mėgstami ir populiarūs, kaip dabar.

„Mokykloje mes buvome naujokai, nė viena mergina su mumis nekalbėjo, - juokavo jis. – Mano veidas buvo nusėtas spuogais. Visai nebuvau šaunuolis. Štai kaip tai atrodė, kai viskas prasidėjo. Tačiau mes vis dar grojame. Tai mane „veža“.

35 metų atlikėjas taip pat patvirtino gandus, kad būsimame „Maroon 5“ albume bus galima išgirsti Gwen Stefani balsą.

„Iš kur jūs viską jau žinote?, - A. Levine`as paklausė R. Seacresto. – Norėjau, kad tai būtų siurprizas, bet ji ten bus“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)