Ingredientai
Vištienos filė
500
g
Kiaušiniai
4
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Saldžiosios paprikos
1
vnt.
Pievagrybiai
4
vnt.
Pomidorų padažas
4
šaukštai
Aliejus kepimui
1
šaukštas
Virti ryžiai
4
puodeliai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Susmulkinkite vištieną, papriką, pievagrybius ir svogūnus.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite vištieną, nuolat maišydami.
Kai vištiena iškeps, pridėkite supjaustytus svogūnus, grybus, papriką ir patroškinkite. Kai daržovės suminkštės, suberkite virtus ryžius, pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.
Dubenyje išplakite kiaušinį ir supilkite į kitą gerai įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus. Pavartykite keptuvę, kad gautųsi didelis ir plonas omletas per visą keptuvę.
Taip iškepkite visus 4 kiaušinius.
Ant kiekvieno omleto dėkite po ketvirtadalį gauto įdaro ir sulenkite per pusę.
Patiekite karštą su pomidorų padažu.
Atsiliepimai