Juodos ir sidabro spalvų kombinezonas su atvira nugara paliko mažai vietos vaizduotei ir leido smalsuoliams gėrėtis jos lanksčiomis rankomis. Dramos ir šokio absolventė prie figūrą išryškinančio vienos dalies drabužio priderino auksinės spalvos aukštakulnius ir nešėsi paprastą juodą delninukę.

Šviesiaplaukė gražuolė vengė bet kokių staigių judesių, nes bet kuris iš jų galėjo apnuoginti merginos krūtinę – tiesa, fotografams visgi pavyko padaryti keletą pikantiškų kadrų. Užsienio žiniasklaida netruko pradėti nagrinėti merginos trūkumų – ėmė ją lyginti su K. Middleton, analizuoti jos svorį ir figūros trūkumus. Esą jos krūtinė kaulėta ir labai nepatraukli.

Justinas Timberlake`as aiškiai pastebėjo trapią Cressy figūrą ir, atrodo, prikaustė žvilgsnį prie jos iškirptės, kai pora stabtelėjo pasikalbėti.

Tokios nuogybės tikrai būtų įkaitinusios buvusį jos vaikiną princą Harry.

Pora, susitikinėjusi dvejus metus, išsiskyrė anksčiau šiais metais. Žiniasklaida rašė, kad Cressy troško siekti aktorės karjeros.

Tačiau pasirodžius naujienoms apie jų išsiskyrimą, šaltiniai tikino, kad pora liko „gerais draugais“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)