Ingredientai

Miltai puodelis
Cukrus 6 šaukštai
Klevų sirupas 2 šaukštai
Gvazdikėliai 1 šaukštelis
Cinamonas 2 šaukšteliai
Muskato riešutai 1 šaukštelis
Porcijos: 6
Tai tradicinis kroatų patiekalas, kurį siūlome išbandyti ir padaryti siurprizą draugams.

Gaminimo eiga

Palmių aliejų, cukrų ir sirupą sumaišykite dubenyje.
Suberkite prieskonius ir migdolų miltus ir gerai išmaišykite.

Galiausiai suberkite miltus ir rankomis gerai išminkykite tešlą, kol visi ingredientai gerai sulips. Tešlą suvoliokite į rutulį ir padėkite valandai į šaldytuvą.

Orkaitę įkaitinkite iki 180 ° C.

Tešlą padalinkite į 15 gabaliukų, suvoliokite iš jų rutuliukus ir kiekvieną apspaudykite šakute, kad gautųsi raštuoti paplotėliai.
Kepkite 20-25 minučių, atvėsinkite ir ragaukite!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai