13
Kitas

Skaitykite toliau

1.Nustoti svajoti. Kad ir kaip norisi realistiškų santykių, iki jų apie tave svajojome. Nepamiršk svajoti.

2.Užmiršti. Ne šiaip sau dėl kažko pykomės. Jei kalba vėl pakrypo apie tai, nemanyk, kad netobulėjame, tiesiog primename, kad praeityje jau yra taip buvę, o tu žadėjai, kad tai nesikartos.

3.Galvoti, kad moterys turi patenkinti tavo seksualinius geidulius. Nėra blogai santykiai vien seksualiniu pagrindu, tik negerai, kai tai laikoma savaime suprantamu dalyku. Jei ji pirmą kartą sutiko, nereiškia, kad sutiks ir antrą kartą. Jei ji su kažkuo permiegojo, nereiškia, kad permiegos ir su tavim.

4.Elgtis su moterimi kaip su vaiku. Suprask teisingai – mums patinka, kai esame saugomos, jaučiame rūpestį. Tačiau yra dalykų, kuriuos kaip ir tu, norime padaryti pačios, o juos kur kas geriau atliksime be tavo pagalbos. Mes galime spręsti pačios ir spręsime.

5.Pakeisti temą, kai užduodame svarbų klausimą. Nedaryk šito.

6.Nesielgti su moterimis kaip su karalienėmis.


7.Pasyvi agresija.
Taip, ji sklinda ne tik iš mūsų. Tikimės, kad suprasi, jei mums kažkas negerai. Nenorime, kad skaitytum mūsų mintis, tiesiog nemažai laiko esame kartu, galėtum įsiminti mūsų veido išraiškas ir gestus.

8.Nesugebėti priimti sprendimų. Jei penkis kartus buvome susitikę, turėtum suvokti, kur man patinka valgyti ir žinoti, ko man užsakyti.

9.Tikėtis, kad merginos supras subtilias užuominas. Tu nesupranti mūsų užuominų, tad kodėl turėtume suprasti tavo užuominas? Jei kažko nori, turėk drąsos pasakyti. Ji nepasiūlys savo telefono, jei visą vakarą į ją spoksosi, ir negamins tau pusryčių, nes tavo pilvas gurgė.

10.Galvoti, kad moterys nori laiko sau, kai jos pyksta, ir atvirkščiai. Kartais norisi pasislėpti nuo realybės ir pasivaikščioti, pažiūrėti filmą, paskaityti knygą ar tiesiog pagalvoti, o ne verkti, dūsauti, raukytis ir nekreipti į tave dėmesio. Atsimink tai.

11. Nesidalinti tuo, kas tavo lėkštėje. Iš mūsų lėkštės gali imti ką tik nori, tačiau ir mes norėtume atsikąsti tavo mėsainio. Jei nori ilgalaikių santykių, atsimink – turėsite vaikų, kurie paims daugiau maisto nei dabar paėmė ji.

13
Kitas

Skaitykite toliau

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)