Ingredientai
Šaltai rūkyta šoninė
riekelė
Lauro lapai
vnt.
Gvazdikėliai
vnt.
Česnakai
skiltelė
Svogūnai
vnt.
Baltieji malti pipirai
1
šaukštelis
Imbiero milteliai
šaukštelis
Muskato riešutai malti
šaukštelis
Sviestas
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Iš folijos padaryti 4–6 didelius dešrelių ilgio krepšelius. Į kiekvieną krepšelį įdėti po vieną dešrelę, vieną riekę lašinukų, 1 laurų lapą, 2 gvazdikėlius, 3 česnako skilteles ir 1 supjaustytą svogūną.
Prieskonius sumaišyti su vynu, lygiomis dalimis išpilstyti į krepšelius ir į kiekvieną įdėti po 30 g sviesto. Krepšelius sandariai suvynioti ir kepti žarijose apie 30 minučių.
Dešreles patiekti su padažu, kuriame jos kepė. Skanu su kiaulpienių salotomis ir žarijose keptomis bulvėmis.
Atsiliepimai