Išsiskyriau beveik prieš metus. Per tą laiką turėjau seksualinių santykių be įsipareigojimų su trimis vyrais. Pasakysiu tiek – aleliuja.
Straipsnio leidinyje huffingtonpost.com autorė vardina aštuonias priežastis, kodėl išsiskyrus seksas teikia daugiau džiaugsmo nei santuokoje.

1. Įvairovė

Po 12 metų sekso su vienu partneriu intymūs santykiai su kitais vyrais buvo nepakartojamas įspūdis, vėl pasijutau moterimi. Kiekvienas partneris buvo kitoks ir įnešė į miegamąjį, į vonią ar ant sofos svetainėje naujovių. Įvairių vyrų seksualumo tyrinėjimas atveria akis, supranti ne tik, ko trūko santuokoje, bet ir ko pati trokšti. Tai svarbu pasitikėjimui savimi.

2. Pasitikėjimas savimi

Seksas santuokoje nesuteikė man nė trupučio pasitikėjimo savimi. Ne todėl, kad jis nepasakydavo nieko malonaus. Tiesiog jis darydavo tą patį. Norėjau išgirsti, kad esu seksuali ar kad jį jaudinu, bet neišgirdau, o prašyti tai pasakyti neketinau. Seksas išsiskyrus žaibiškai pripildė mane pasitikėjimo savimi. Žinojimas, kad kažkas geidžia mano kūno, man buvo neįkainojamas. Užuot jautusis nelaiminga išsiskyrusia dviejų vaikų motina, tapau sekso deive.

3. Jokių įsipareigojimų

Taip – jokių įsipareigojimų. Nereikia keltis, gaminti pusryčių. Nereikia skalbti nešvarių apatinių. Nė nereikia atsisveikinti, jei nenori. Jei parsivedei vyrą namo tik dėl sekso, gavus tai, nori, jis gali išeiti. Ir viskas.

4. Mažiau draudimų

Gal ne visoms taip būna, bet aš asmeniškai norėjau išbandyti miegamajame daug dalykų, tik nedrįsau jam pasakyti. Jis buvo iš tokių, kurie iš kartu pagalvotų, kad turiu meilužį, jei tik pasiūlyčiau išbandyti naują pozą. Po skyrybų drąsiai pasakiau partneriams, ko noriu. Jaučiuosi laisvai, sakydama, ko noriu, ir nebijodama sulaukti klausimų.

5. Vėl pasijunti tarsi paauglė

Pamenate, kai jums buvo 16 ir koks jaudulys apimdavo, einant į pasimatymą? Kaip per kūną nubėgdavo šiurpuliukai, pamačius savo išrinktąjį? Su džiaugsmu pranešu – šie jausmai grįžta. Kai pirmą kartą po skyrybų pasibučiavau su vyru, jaudinausi. Baisiai jaudinausi. Sėdėjome ant sofos, žiūrėjome filmą. Raginau save: „Kaip kvaila, tu juk suaugusi, pabučiuok jį.“ Galiausiai pažvelgiau į aukštą, dailų šalimais sėdintį vyrą, pasilenkiau ir pabučiavau jį. Netrukus už drąsą buvau su kaupu apdovanota.

6. Įgyvendini seksualines fantazijas

Ar gyvenant santuokoje turėjote neįgyvendintų seksualinių fantazijų? Ar kažko norėjote, bet neturėjote galimybės išbandyti? Tad žinokite, kad yra daugybė nevedusių vyrų, kurie su džiaugsmu išpildys slapčiausius jūsų troškimus. Juk esame seksualios būtybės.

7. Rutinai – ne

Nebebus sekso tik pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį. Jokio sekso pagal tvarkaraštį. Ne nuobodžiai misionieriaus pozai. Nebereikia laukti, kol užmigs vaikai. Dabar galite užsiimti seksu, kada panorėjusios, kokia tik norite poza.

8. Seksualinis išprusimas

Net jei daugelį metų turėjote seksualinių santykių su tuo pačiu vyru, esate kur kas labiau patyrusi nei prieš vestuves. Žinote, ko norite iš seksualinio partnerio. Galite pasirinkti tokį, kuris mėgs iniciatyvą, nepabijos surišti rankų ir šėlti visą naktį. O gal miegamajame norite dominuoti pati? Kad ir ko norėtumėte, susiraskite tinkamą seksualinį partnerį. Kad ir nakčiai ar dviem.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (936)