Žemėlapį galite rasti ČIA.

Žemėlapyje pateikiama medžiaga suskirstyta į 7 potemes. Dvi iš jų rodo, kiek konkrečiame regione parengta investicijų planų, kiek iš jų suderinta. Žemėlapyje atskirai atvaizduojamas gyventojų ir finansų įstaigų pritarimas renovacijai ir parengtų projektų finansavimui, parodoma, kiek paskelbta statybos rangos darbų konkursų, kiek ir kur darbų pradėta, kiek projektų užbaigta. Savivaldybės, labiau ir aktyviau įsitraukusios į renovacijos procesą, nuspalvinto tamsesne spalva, mažiau – šviesesne.

Gyventojams taip pat prieinama susisteminta aktuali informacija apie konkrečią savivaldybę – ją galima pasiekti žemėlapyje pasirinkus tam tikrą regioną. Pasirinkus, pavyzdžiui, Tauragės rajono savivaldybę matyti, kad čia parengta ir suderinta 16 investicijų planų, gyventojai pritarė 15, finansų įstaigos – 13 projektų, pradėta 11 rangos konkursų ir 2 statybos darbai.

Tam, kad gyventojams būtų prieinama naujausia informacija, žemėlapio duomenys bus atnaujinami kiekvieną savaitę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)