Ingredientai
Žemuogės
200
g
Mėlynės
200
g
Braškės
200
g
Avietės
200
g
Cukrus
g
Baltas sausas vynas
750
g
Porcijos: 6
Uogas šiam desertui galite pasirinkti tokias, kokias labiausiai mėgstate ar kokias turite.
Gaminimo eiga
Uogas užpilti cukrumi ir vynu, tada leisti pastovėti 2–3 valandas. Tai puikus suaugusiųjų desertas atsigaivinti po sočios vakarienės.
Patarimas. Šį desertą pradėkite ruošti tuomet, kol vyrai įkurs ugnį ir papietausite, jis jau bus paruoštas.
Leidyklos TERRA PUBLICA išleistame kulinariniame kelionių vadove „Iškylos Lietuvoje: kelionės ir receptai“ rasite ne tik 20 kelionių maršrutų po Lietuvą automobiliu, bet ir prie kiekvieno maršruto – sudarytą valgiaraštį, ką galime pasigaminti gamtoje: nuo užkandžių iki desertų.
Atsiliepimai