1 žingsnis

Krūtų dydis priklauso nuo riebalinio sluoksnio kiekio jungiamajame krūtinės audinyje ir dažnai nuo estrogeno lygio. Krūtyse raumenų nėra, bet Amerikos sporto medicinos koledžo tyrėjai teigia, kad padidinus krūtinės raumenų apimtį, krūtys atrodys šiek tiek didesnės (labai nežymiai). Dėl hormonų svyravimo per menstruacijų ciklą krūtys padidėja, tiesa, padidėjimas būna laikinas.

2 žingsnis

Reikia daugiau žinoti apie kalorijų balansą. Kalorijų balansas reiškia suvartojamų kalorijų kiekio ir kalorijų, kurias realiai sunaudoja organizmas, kiekio santykį. Yra nuomonių, kad suvartojant daugiau kalorijų nei reikia organizmui, krūtys gali padidėti, nes tada kaupiasi riebalai.

Bet iš tiesų neįmanoma padaryti taip, kad riebalai kauptųsi būtent krūtyse. Dietologų teigimu, sustambėjus riebalai pasiskirsto po visą kūną, nėra jokių garantijų, kad jie imsis kauptis būtent ant krūtų. Na, o gerokai sustambėjus gresia diabetas, aukštas kraujospūdis ir netgi kai kurios vėžio rūšys.

3 žingsnis

Patariama nepamiršti ištvermės pratimų. Kilnojant svarmenis krūtys nepadidės, tačiau sustangrės krūtinės raumenys, todėl vizualiai krūtinė atrodys platesnė. Treneriai rekomenduoja du – tris kartus per savaitę daryti atsispaudimus, mojuoti rankomis aukštyn ir į šonus. Pakartojus kiekvieną pratimą po 10 – 15 kartų krūtinės raumenų apimtis tikrai padidės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)