6 porcijoms reikės:

120 g migdolų,
1 kepta vištienos krūtinėlė,
1 šviežias ananasas,
1 žalia paprika,
1 cikorija arba keli salierų stiebeliai,
salotų lapai,
majonezo,
1 pomidoras.

Išgliaudytus migdolus paskrudinkite. Susmulkinkite keptą vištieną. Ananasą nulupkite ir supjaustykite gabalėliais – darykite tai virš kokio nors indo, kad neprarastumėte sulčių. Papriką taip pat supjaustykite gabalėliais. Susmulkinkite cikoriją ar salierus. Viską sumaišykite (kelis migdolus palikite papuošimui) su majonezu ir trupučiu ananasų sulčių.

Paruoštą masę dėkite į salotų lapais išklotą indą. Papuoškite likusiais migdolais ir smulkintu pomidoru.

Ananasą galima pakeisti apelsinais. Patiekti galite bandelėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)