Šiauliuose skaitytoja Laima siūlo įrenti laipiojimo salę su galimybe laipioti naudojant virves.

Tuo tarpu skaitytojas Viktoras stadiono su bėgimo takeliais ir treniruokliais bei viena pasivaikščiojimui su vaikais norėtų Naujojoje Vilnioje.

Skaitytoja Evelina šiuolaikišką sporto klubą siūlo įkurti Kuršėnuose. Pasak jos, šiame miestelyje netrūksta nenaudojamų pastatų.

„Sporto klubas galėtų turėti ne tik treniruoklių salę, bet ir rengti aerobikos, kalanetikos, jogos, pilateso užsiėmimus“, - lūkesčiais dalijosi mergina.

Skaitytojas Mindaugas sporto klubo norėtų Perkūnkiemyje. Pasak jo, sporto klubas šioje vietoje turėtų pasisekimą, nes rajone gyvena daug jaunų žmonių.

„Dėl to jis susilauktų didelio populiarumo. Taip pat reikėtų nepamiršti, kad ten nebūtų didelės konkurencijos“, - patikino skaitytojas.

„Alytuje labai trūksta pramogų centro. Čia tėra viena boulingo kavinė ir kelios bilijardinės“, - pasakojo skaitytojas Rimas.


Savo nuomonę apie trūkstamus verslus galite pareikšti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)