Ingredientai

Nuotaikingame kulinariniame projekte „Siurprizas lėkštėje“ galima sužinoti ne tik pačių gardžiausių įvairių šalių tradicinių receptų, bet ir išgirsti dar negirdėtų smagių istorijų iš Lietuvos garsenybių kasdienybės.

Gaminimo eiga

Štai itališkos virtuvės savaitėje dalyvaujantis dainininkas Deividas Norvilas-Deivis papasakojo vieną baisiausių savo gyvenimo istorijų apie didžiausią gyvenimo fiasko. Nors per šią istoriją sudegė kone visas namas, dabar tai jau kelia nebe siaubą, o tik šypseną.

D. Norvilas virtuvėje sukiotis mėgo nuo pat jaunų dienų, tad nenuostabu, kad eksperimentuojant virtuvėje gali pasitaikyti ir nesėkmių: įpjautas pirštas, prisvilęs pyragas, sudužę indai. Tačiau tai vieni niekai, palyginus su tuo, ką padarė jaunas Deivis.

„Kai namuose nerasdavau nieko skanaus, mėgdavau pasikepti duoną su česnakais. Tąkart man netikėtai užsidegė aliejus, puoliau jį gesinti vandeniu, o tada įvyko šioks stoks sprogimas. Užuolaidos sudegė akimirksniu, šiaip ne taip susiprotėjau išjungti dujas, bet virtuvė jau buvo pajuodavusi, viskas aplink sudegę“,– gyvenimo košmarą prisiminė Deivis.

Pasak dainininko, kaip tik tuo metu virtuvėje buvo padarytas remontas, išklijuotos naujos plytelės, išbalintos sienos, įdėtas naujas gartraukis. „Po mano kulinarinio šou viso to nebeliko, o aš taip bijojau išvysti grįžusių tėvų veidus, kad visam savaitgaliui sprukau pas močiutę“,– pasakojo jis.

Nuo tada D. Norvilas jau gerokai patobulino savo kulinarinius įgūdžius ir, dalyvaudamas projekte „Siurprizas lėkštėje“, kartu su itališko restorano „Piccolo canopi“ virtuvės šefu pagamino nuostabaus skonio itališkus makaronus su veršiena ir pomidorų padažu bei Italijoje itin populiarų desertą Zabaglione.

Kaip pasigaminti šiuos patiekalus namuose, galite sužinoti ir jūs per Delfi TV ir puslapio www.1000receptu.lt rubrikoje „Siurprizas lėkštėje“.

Projekto „Siurprizas lėkštėje“ partneriai: buitinė technika „Bosch“ – profesionalas namuose, kuris palengvins kiekvieno virtuvės šeimininko darbą ir „Borjomi“ – geros savijautos po gardžių patiekalų rėmėjas.

Restoranas „Piccolo canopi“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai