Ekipažas važiuos naująja „Ford Fiesta“, varoma 1 l „Ecoboost“ varikliu. L.Staknytė-Patinskienė pabrėžia, kad dalyvavimas „Press ralyje“ suteikia daug naujos patirties, padedančios tobulėti.

„Nuolatos stengiamės tobulinti vairavimo įgūdžius, o šių metų „Press ralis“ bus ypatingas – važiuosime ne su tokiu galingu, bet manevringu automobiliu, – pasakoja portalo kūrybos vadovė. – Per ketverius metus žurnalistų ralio trasose išbandėme įvairius automobilius: ir galingesnius, ir galiniais ratais varomus, o šiemet stengsimės siekti kito rekordo – važiuoti dinamiškai, bet taupiai bei parodyti, kad ir „Ecoboost“ technologija padeda važiuoti sportiškai.“

autoledi.lt ekipažų pasiekimai Press ralyje:

2011 m. L. Staknytė-Patinskienė su šturmane L. Leonavičiūte „Press ralyje“ iškovojo 1 vietą moterų įskaitoje bei 3 vietą savo klasėje iki 2000 cm3.
2012 m. I. Kukevičienės ir L. Leonavičiūtės ekipažas – 2 vieta moterų įskaitoje ir trečia vieta klasėje iki 2000 cm3, L. Staknytė-Patinskienė – V.Survilienė – 3 vieta moterų įskaitoje.
2013 m. I. Kukevičienės ir L. Leonavičiūtės ekipažas – 1 vieta moterų įskaitoje, L. Staknytė-Patinskienė – V.Survilienė – 3 vieta moterų įskaitoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)