Taip skaitytojai pasakojo telefonu atsiliepusi vidutinio amžiaus moteris.

Skelbimo tekstas – išties neįprastas: „Moteris ieško moters, merginos, galinčios man padėti išskirti mane su draugu, gali jį ir sau pasilikti, jei patiks. Mano draugas geras, nuoširdus, be žalingų įpročių, tiesiog noriu kito vyro. Už tai sumokėsiu 500 litų“.

DELFI parašiusi mergina pasakojo, kad ji atsiliepė į skelbimą ir paskambino jame nurodytu telefonu. Iš skelbimą patalpinusios moters skaitytoja sužinojusi, kad ši susirado draugą, tačiau nenori įskaudinto buvusio mylimojo – bijo palikti vieną. „Gal jis susiras kokią iš tikrųjų draugę, gal ir gyventi kartu galės“, - pasakojo ji.

Skelbime nurodoma, kad suviliojusiajai žadamas 500 litų užmokestį. Vyriškis, pasak telefonu kalbėjusios moters, „ne pijokas, nenusivalkiojęs“. Pokalbio metu ji pradėjo teirautis, kaip atrodo paskambinusioji DELFI skaitytoja.

Skaitytojai prisipažinus, kad skambina tik iš smalsumo ir norėtų minėtą istoriją aprašyti, skelbimo autorė plačiau papasakoti savo istorijos nesutiko.

Niekaip nepavyksta sukurti laimingų santykių? Norite patarti meilės nerandančiai skaitytojai? Turite minčių apie vyrų ir moterų santykius ar galite pasidalinti savo istorija? Tai galite padaryti žemiau arba el.paštu pilieciai@delfi.lt:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (266)