DELFI skaitytojai jau rašė apie tai, kad užklupus liūdesiui, norisi paprasčiausiai kreiptis į savo „eks“. „Žvelgiant į jaunas, artimas man šeimas, pradedi svajoti apie savąją - apie šeimą, kurią galėjai sukurti - tuo pačiu idealizuoji ir „grauži“ save. Laikui ir mintims vis neduodant ramybės, bandai susisiekti su „eks“, turėdamas slaptą viltį, jog ji taip pat neranda ramybės“, - yra rašęs meilės nerandantis vyrukas.

Prašome Jūsų – pasidalinkite savo patirtimi. Ar jus yra užklupęs beprotiškas noras vėl susigrąžinti buvusįjį ar buvusiąją? Galbūt posakis „du kartus į tą pačią upę neįbrisi“ visai neteisingas ir galite papasakoti istoriją su laiminga pabaiga? Atvirkščiai? Laukiame Jūsų minčių!

Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Eks“ iki birželio 9 d. Įdomiausios istorijos autoriui įteiksime R. Mason knygą „Malonumų ieškotojas“ ir S. Green „Pusiau blogas“

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau:


Dėkojame visiems dalyvavusiems, konkurso nugalėtoja tapo Nepasiklydusi!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)