Gaminimo eiga

Sumalkite veršieną ir labia smulkiai supjaustykite svogūną, viską išmaišykite ir iš šios masės formuokite mažus rutuliukus. Į įkaitintą puodą įpilkite extra virgin alyvuogiu aliejaus.

Sudėkite česnaką ir pakepinkite apie 30 sekundžių. Tada išimkite česnaką ir sudėkite mėsos kukulius. Kepkite kelias minutes. Supilkite susmulkintus pomidorus savo sultyse. Įberkite druskos, pipirų ir virkite, kol padažas sutirštės.

Tuo metu į indą supilkite miltus, druską ir aliejų, imuškite kiaušinius. Viską išmaišykite ir išminkykite iki vientisos masės.

Su specialia makaronų mašinėle išvoliokite tešlą iki norimo plonumo ir supjaustykite.

Paruoštą pastą virkite pasūdytame vandenyje kelias minutes (kol iškils virš vandens). Paskui nupilkite vandeni ir sumaišykite su paruoštu padažu. Pagardinkite šviežiu baziliku ir Parmegiano-Reggiano sūriu. Skanaus!


Restoranas „Piccolo canopi“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai