Pasibaigus UEFA Čempionų lygos finalui viename iš socialinių tinklų buvo išplatinta tokia „Maccabi“ klubo žinutė: „Tiesiog priminimas: tai vienintelis Europos trofėjus, kurį šiemet pavyko iškovoti „Real“ klubui“.

Neapsikentęs šio „įgėlimo“ vienas „Real“ ekipos lyderių Nikola Mirotičius suskubo į jį atsakyti: „Mes esame karaliai ir Europos krepšinyje. 8 Europos titulai. Tiesiog priminimas“.

Su šiuo N. Mirotičiaus pasakymu akivaizdžiai nesutiko „Maccabi“ ekipos atakų organizatorius Tyrese'as Rice'as, netrukus davęs atkirtį N. Mirotičiui. „Ar tu buvai nors vieno iš šių 8 iškovotų titulų dalimi?“, – piktdžiugiškai „atšovė“ Eurolygos finalo ketverto MVP tapęs krepšininkas.

„Maccabi“ klubas netrukus ištrynė šią žinutę. O sekmadienį Tel Avivo ekipa išplatino oficialų atsiprašymą, kuris buvo nusiųstas Madrido „Real“ klubui.

Eurolygos finalo ketverto favoritais laikyti „Real“ krepšininkai antrus metus iš eilės pralaimėjo finale. Praėjusiais metais „karališkasis“ klubas nusileido Pirėjo „Olympiacos“, o šį sezoną – Tel Avivo „Maccabi“ komandai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)