Po antrosios dienos lyderiu buvęs lietuvis Kornelijus Baliukonis smuktelėjo į antrą poziciją, pirmą užleidęs latviui Karliui Brodersui. Trečioje vietoje įsitaisė svečias iš Austrijos Alexanderis Kleszczas.

Iššūkį lyderiams mes Gediminas Markevičius ir Juozapas Budrikis, kurie po antrosios dienos sustiprino savo pozicijas – G. Markevičius šiuo metu yra šeštas, J. Budrikis – 10-tas.

Moterų grupėje pirmą vietą išsaugojo latvė Ana Diana Švanka. Antrosios vietos neužleido Slovakijos atstovė Olga Pracharova. Į finalinę dieną prasibrovė 5 mūsų šalies atstovės - Laima Drazdauskienė, Saulė Jarašūnaitė, Gilė Bitė Starkutė, Rasa Butrimaitė ir Ilona Natkevičienė.

Sekmadienį dalyviai stojo į lemiamą kovą dėl garbės vadintis geriausiu šio čempionato golfo žaidėju. Svarbiausią ir labiausiai intriguojančią finalinę čempionato dieną tiesiogiai transliuoja internetinė „SportoTV“ televizija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją