Šią naujieną pranešė Eurovision.tv, kuri citavo vieną „Huffington Post“ straipsnį. Anot šaltinių, Lady Gaga pati paprašė Conchitos per naująsias gastroles „apšildyti“ jos koncertus.

Tai neturėtų sukelti nuostabos, turint galvoje, kad spalvingąjį Conchitos Wurst personažą kuriantis dainininkas Tomas Neuwirthas neslepia savo homoseksualumo, o Lady Gaga seniai remia LGBT siekius ir yra laikoma gėjų ikona. Nepaisant to, tai bus didžiulė ir puiki žinia „Eurovizijos“ laimėtojui.

Lady Gaga

Lady Gagos naujasis turas gegužės 4 dieną prasidėjo Floridoje ir Europos krantus pasieks rugsėjo 16-ąją, kai įvyks jos koncertas Turkijos Stambulo mieste. Būtent tuomet Conchita Wurst turėtų pasirodyti scenoje, ir bus įdomu pamatyti, kaip Turkija reaguos į dvigubą – barzdotos merginos ir Lady Gagos – iššūkį.

Dar įdomiau, kokias dainas Conchita atliks be „Rise Like a Phoenix“ ir „That’s What I Am“. Conchita Wurst kelis kartus yra užsiminusi, jog neturi pakankamai kūrinių, kad galėtų išleisti savo albumą. Kyla klausimas, ką ji veiks scenoje?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)