Gaminimo eiga

Pienių ir špinatų lapus nuplaukite, susmulkinkite. Česnakinių svogūnų laiškus nuplaukite, irgi susmulkinkite. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Parmezaną supjaustykite šiaudeliais.

Aliejų pakaitinkite keptuvėje, jame apkepkite svogūno gabalėlius iki gelsvumo. Suberkite žalumynus, išmaišykite. Uždenkite dangčiu, 5 min. patroškinkite ant vidutinio karštumo viryklės.

Supilkite pusę sultinio, išmaišykite. Puodo turinį išplakite plaktuvu. Supilkite likusį sultinį, pašildykite. Įberkite druskos ir pipirų.

Kitame puode užvirinkite vandens, įberkite druskos. Išvirkite koldūnus. Paskui išgriebkite juos iš vandens.

Išpilstykite sriubą į lėkštes, įdėkite koldūnų. Įberkite smulkintų svogūnų laiškų, parmezano šiaudelių. Galite papuošti garžgarstėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai