Ingredientai

Česnakai 1 skiltelė
Balzaminis actas 2 šaukštai
Garstyčios 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Kietai išvirkite kiaušinius. Atvėsinkite, nulupkite lukštus. Kiekvieną perpjaukite į keturias dalis.

Svogūną nulupkite, supjaustykit pusžiedžiais. Česnaką susmulkinkite. Nedideliame dubenyje sumaišykite česnakus, actą, garstyčias ir aliejų. Išplakite padažą šakute, įberkite druskos. Gautą masę maišydami pakaitinkite 2 min., neužvirinkite.

Pienių lapus nuplaukite, nusausinkite, sudėkite į salotų dubenį. Svogūną supjaustykite, suberkite į salotas. Salotas apliekite užpilu, įberkite pipirų ir išmaišykite.

Ant lapų sudėkite kiaušinius ir patiekite salotas. Galima įpjaustyti į salotas kiaulienos kumpio.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai