Kai miesto gatvėse kaip grybų po lietaus pridygsta meiliai apsikabinusių porelių, o draugai nesustodami dalijasi planais apie savo romantiškas atostogas, kyla tikriausiai vienintelis klausimas: kodėl toks gražus pavasaris, o aš - vėl vienas?

Prašome Jūsų, įsimylėjeliai ir vienišiai, – pasidalinkite savo istorijomis: ar iš tiesų pavasarį sudėtinga būti vienam, kas nutiko, kad tenka saulėtas dienas leisti be antrosios pusės? Ką gi reiškia pavasarį išgyventi skyrybas?

O gal žinote kaip rasti antrąją pusę ir galite patarti kitiems? Norite pasidalinti pavasarį atsiradusios meilės istorija?

Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pavasaris“ iki birželio 2 d. Įdomiausios istorijos autoriui įteiksime Kristinos Sabaliauskaitės knygą „Silva Rerum III“.

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)