Ingredientai

Miltai 180 g
Soda 1 šaukštelis
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Bananai 2 vnt.
Cukrus 100 g
Medus 2 šaukštai
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių. Ištepkite riebalais formą, kurioje kepsite.

Sumaišykite miltus, sodą ir kepimo miltelius su pašildytu skystu sviestu, cukrumi ir kiaušiniais. Tada maišydami berkite kokosų drožles, įdėkite sutrintus bananus bei pilkite ananasų sultis. Viską išmaišę, gautą masę pilkite į paruoštą kepimo formą.

Kepkite apie 50 minučių. Iš formos išimkite tik atvėsusį.

Paviršių galite patepti pašildytu medumi ir pabarstyti cukraus pudra.

„Kauno grūdai“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai