Pasidalinkite – ar sudėtinga gydytojams rasti pacientų, užsidirbti, kaip atrodo mažesniame Lietuvos mieste įsikūrusi poliklinika ar ligoninė? Ar skiriasi Jūsų pacientai ir Jūsų kolegos gydytojai nuo tų, kurie gyvena didžiuosiuose miestuose? Kaip pavyksta lavinti profesinius įgūdžius? Koks Jūsų darbo krūvis? Ar patartumėte kitiems medikams nebijoti mažesnių miestelių, o gal atvirkščiai – verčiau jau emigruoti, jei nepavyksta įsidarbinti sostinėje? Kokie Jūsų ateities planai - norite čia likti ar planuojate išvykti kitur?

Papasakokite savo istoriją – kaip atsidūrėte provincijoje, kokie darbo čia privalumai ir trūkumai, padėkite apsispręsti jauniems medikams, kaip elgtis po studijų.

Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Provincija“ iki gegužės 28 d. Dviejų įdomiausių istorijų autoriams įteiksime knygą „Kalbos, pakeitusios pasaulį“.

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)