Ingredientai
Bananai
2
vnt.
Apelsinai
4
vnt.
Sviestas
50
g
Cukrus
50
g
Miltai
100
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Pienas
50
ml
Alyvuogių aliejus
30
ml
Druska
žiupsnelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Į tešlos ruošimo dubenį sudėkite kiaušinius, pieną, miltus, cukrų, druską. Viską sumaišykite plakikliu ir kepkite lietinius.
Bananą apkepkite svieste. Kai jis įgaus auksinę spalvą, į keptuvę dėkite šiek tiek cukraus. Kai cukrus ištirps, įpilkite truputį šviežiai spaustų apelsinų sulčių ir pakepkite dar 5 minutes.
Į blyną dėkite bananą ir apliekite padažu, kuriame jis kepė.
Atsiliepimai