Treniruočių sesiją pradėti planuojama jau nuo 10 valandos ryto – visi dalyviai bus suskirstyti į tris grupes pagal vidutinį rato įveikimo laiką ir visas tris valandas pasikeisdami atliks 20 minučių trunkančius važiavimus. Į šias treniruotes kviečiami visi – tai puiki proga pramakštinti per žiemą sustingusius raumenis ir atgauti formą.

Popiet treniruotės tęsis nustatyta tvarka iki pat 16 valandos, o organizatoriai visus norinčius kvies kvalifikuotis į „Dolce Moto CARD CUP“ – į mėgėjus ir pradedančiuosius orientuotą 5 lenktynių seriją. Čia, pramokę važiuoti žiedine trasa galės pabandyti pasigalinėti tarpusavy, taip išvengiant pasistumdymų su rimtą važiavimo patirtį turinčiais sportininkais.

Vakarėjant būtent pastarieji sportininkai rikiuosis prie starto linijos ir susirungs dėl Lietuvos motociklų plento žiedo čempionato pirmojo etapo geriausiųjų Pretendent, B600 ir B1000 klasėse – tai jau į profesionalus orientuotos varžybos, kurias, kaip ir visos dienos pasivažinėjimą galės išvysti visi norintys – renginys žiūrovams nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)