„Nusipirkau kitą automobilį, tačiau turiu tik vieną statymui skirtą vietą. Tad pasikviečiau porą draugų ir susukome šią reklamą“, – „The Local“ sakė 28-erių Christofferis Castoras.

Pardavėjas skelbime nurodo, kad tai – 1993 metų modelio „Volvo 245GL“. Automobilis yra turėjęs 5 šeimininkus, kartu parduodamos ir žieminės bei vasarinės padangos. Kaina – 7500 Švedijos kronų (2870 Lt).

Iš pradžių Ch. Castoras sukūrė reklaminį filmuką švedų kalba, tačiau sulaukęs itin didelio dėmesio (peržiūrų skaičius „Youtube“ siekia jau 251 tūkst.) jis nusprendė padaryti ir atskirą anglišką versiją.

„Švediška versija gavo daug dėmesio. Visi didieji laikraščiai apie tai parašė. Nemaniau, kad tai išpopuliarės už Švedijos ribų, tačiau žmonės pradėjo prašyti ir angliškos versijos“, – pasakojo pardavėjas.

Jis tvirtina, kad žmonės domisi šiuo automobiliu, tačiau jis kol kas nesulaukė rimtų pasiūlymų. Jeigu įdomu, naujasis jo automobilis – taip pat „Volvo“.

„1968-ųjų, – juokiasi Ch. Castoras. – Man patinka seni automobiliai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)