Pranešama, kad elektros šoką patyrusį darbuotoją bandė gelbėti į įvykio vietą atvykusi greitoji pagalba, bet jai atgaivinti žmogaus nepavyko.

„Specialusis pasaulio čempionato sekretoriatas apgailestauja turėdamas pranešti apie 32 metų Muhammado Maciel Alfonso žūtį“, – rašoma pranešime.

„Jis buvo auka nelaimingo atsitikimo, kai ketvirtadienį ryte įvyko elektros iškrova rytiniame stadiono sektoriuje. Į įvykio vietą greitai atskubėjo greitoji pagalba ir priešgaisrinė gelbėjo tarnyba. Darbuotojui buvo atliktos gaivinimo procedūros“.

Kaip ir minėjome, tai jau ne pirmoji Brazilijoje vykstančių stadionų statybų nusinešta gyvybė. Praėjusių metų lapkritį nuvirtęs kranas kartu su stadiono konstrukcijomis pasiglemžė dviejų darbuotojų gyvybes. Dar vienas darbuotojas žuvo kovą.

„Arena Pantanal“ stadione, kurio tvarkymo metu žuvo jau devintasis darbuotojas, pirmosios pasaulio čempionato rungtynės vyks birželio 13 d., kai susitiks Čilės ir Australijos rinktinės. Pačios planetos pirmenybės startuos viena diena anksčiau.