„Visi žino, kad Jennifer mėgsta vyną, bet Justinas tikrai norėtų, kad ji liautųsi nuolat jį gėrusi“, - „RadarOnline“ sakė vienas šaltinis.

Maža to, 42 metų J. Theroux netgi norėtų, kad jų vestuvės būtų „sausos“, kai žengs prie altoriaus su 45 metų J. Aniston, tvirtina šaltinis.

„Justinas su amžiumi tampa vis didesnis sveikuolis, ir jis norėtų, kad Jen sektų jo pavyzdžiu. Ji tikrai apribojo savo išgertuves, kai pradėjo gyventi su Justinu, bet vis dar mėgsta kas vakarą išgerti dvi ar tris taures vyno. Justinas viliasi, kad ji artimiausiu metu atsikratys šio blogo įpročio“, - pasakojo šaltinis.

J. Aniston 2010 metais Didžiosios Britanijos žurnalui „Harper`s Bazaar“ sakė, kad stengiasi sveikai maitintis, bet vynas yra viena iš nediskutuotinų jos silpnybių. „Jūs neatimsite iš manęs… taurės vyno, nes būsiu sugniuždyta“, - prisipažino ji.

Tiesa, per vieną pasimatymą 2012 metais serialo „Friends“ („Draugai“) aktorė ir J. Theroux buvo pastebėti „Chateau Marmont“ Vakarų Holivude kartu gurkšnojantys vyną.

Tačiau pastaruoju metu, anot šaltinio, J. Theroux uoliai pradėjo rūpintis sveikata ir atsisakė alkoholio.

„Jen tikrai gali mesti gėrusi ir niekada dėl savo meilės vynui neturėjo problemų, bet Justinui nepatinka, kad ji kas vakarą gali ištuštinti butelį vyno nė nemirktelėjusi“, - pažymėjo šaltinis.

Panašu, kad aktorei nerūpi alkoholio daroma žala sveikatai. 

„Jis tikrai nori, kad ji mestų, ir spaudžia ją dėl vestuvių be alkoholio. Tačiau tokią idėją Jen ir jos draugės pasitiko garsiu juoku“, - sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)