Kol dar nematė vaizdo įrašo, savo pasirodymo V. Matačiūnaitė vertinti nesiryžo. Tai padaryti ji ketina vėliau. Dainininkė juokavo, kad Šarūno Kirdeikio į „Euroviziją“ daugiau vežtis nebegalima, tačiau vėliau pasitaisė ir pridūrė: „Iš tikrųjų jis labai fainas“. Ir apdovanojo bučiniu į skruostą.

„Galvojau spjausiu aš į tą karjerą, bet ką aš veiksiu daugiau? Nespjausiu dar“, – retoriškai klausė dainininkė.

Anksčiau Vilija žiniasklaidai yra sakiusi, kad nepatekusi į finalą šį vakarą skirs linksmybėms: „Sakiau jei nepateksiu – prisiliuobsiu, jei pateksiu – miegosiu. Tai ką, spėkite, aš darysiu šiandien? Visi eisime prisiliuobti. Kaip normalūs lietuviai. Bet vogti nevogsim“.

Paklausta, ar ateityje dar ketina bandyti laimę „Eurovizijoje“, mergina atsakė: „Nebent ne už Lietuvą. Moku daug kalbų“. Pasigirdus replikoms, kad gali atstovauti Lenkijai, mat mokanti lenkų kalbą, ji nė kiek nesutriko: „Lenkija didesnė už Lietuvą ir populiaresnė“.

Vilija nuoširdžiai džiaugiasi jai pasitaikiusia galimybe pasirodyti tokio masto renginyje.

„Galvoju, kai man bus penkiasdešimt metų, aš galėsiu pakeisti Martyną Tylą ir būti gera vadybininke“, – šmaikštavo mergina.

Ką veiksi per artimiausias dvi dienas Kopenhagoje? „Klausimas, ar aš čia dar būsiu. Santaupų turime, galime sau leisti pakeliauti. Atostogauti laikas“, – svarstė dainininkė.

„Galvojau, kad jei nepateksiu į finalą, aš būsiu labiau nusiminusi, verksiu, galvosiu „o, dieve, kaip mane pasitiks, kaip mane kritikuos“. Tfu, kritikuokit, negi man gaila? Tik nenustokite kalbėti apie mane. Kuo daugiau kalbėsite, man tuo geriau“, – nuotaikingai pokalbį baigė Lietuvos „eurovizinė“ viltis Vilija Matačiūnaitė.