„Aš labai tikiuosi, kad šiemet pagaliau laimėsime LKL čempionų žiedus. Tai - viena mano svajonių“, - atskleidė R. Seibutis. - Nesu kebabų mėgėjas, tačiau Turkijoje šis užkandis atrodo visiškai kitaip. Ten galbūt panašiau į mėsos kotletą, kuris kepamas ant grotelių. Jei reikėtų rinktis, turkiškas būtų tas tikras kebabas, kurį suvalgyčiau“, - sakė gynėjas.

Trečią sezoną Vilniaus klube žaidžiantis R. Seibutis atviravo ir apie tolimos ateities planus.

„Kai pradėjau žaisti krepšinį, niekada nesvajojau tapti treneriu. Tačiau neseniai sau uždaviau klausimą, ar save įsivaizduočiau komandos vairininko rolėje. Dabar taip kategoriškai negalėčiau pasakyti „ne“. Tačiau gyvenimo aplinkybės viską sudėlios į savo vietas ir niekada nesakau niekada“.

Labiausiai krepšininkui patiko Ramutės Mazanauskaitės („Kas yra tavo didžiausias autoritetas?“) ir Giedriaus Judicko („Ar vaikystėje lankei šokių pamokas?“) klausimai. Jų autoriai laimėjo bilietus į penktadienio „Lietuvos ryto“ LKL pusfinalio serijos pirmas rungtynes su Kauno „Žalgiriu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)