Ingredientai
Kiaušiniai
3
vnt.
Cukrus
1
stiklinė
Vanilinis cukrus
2
šaukšteliai
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Miltai
1.5
stiklinės
Kondensuotas pienas
100
ml
Obuoliai
2
vnt.
Cukraus pudra apibarstymui
1
šaukštelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Beriame miltus, kepimo miltelius ir pilame kondensuotą pieną. Viską gerai išmaišome. Nulupame obuolius, supjaustome rieklėmis. Pilame tešlą į kepimo indą, tada ant viršaus išdėliojame obuolių skilteles ir kepame 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.
Iškepusį ir šiek tiek atvėsusį pyragą gausiai pabarstome milteliniu cukrumi arba cukraus pudra.
Atsiliepimai