Tačiau jos vairuojamas automobilis „Volkswagen Touareg“ Ozo g. kliudė čia stovėjusį automobilį „Volvo“. Po eismo įvykio šokėja iš įvykio vietos išvyko nesulaukdama nesmarkiai apgadinto automobilio vairuotojo. Tai yra traktuojama kaip pasišalinimas iš eismo įvykio.

K. Eremian antradienį teisme sakė, kad iš eismo įvykio vietos ji neturėjo tikslo pasišalinti. Tačiau susiklosčius tam tikroms aplinkybėms jai teko skubėti namo pas vaiką. Anot jos, netrukus ji su vyru grįžo į įvykio vietą, tačiau nieko neberado.
Karina Eremian-Daniškevičė ir Mantas Daniškevičius

Karina teigė, kad skubėjo namo pas vaiką. Mažylį tuo metu, kai moteris lankėsi prekybos centre, prižiūrėjo jos mama. K. Eeremian mama buvo susilaužiusi ranką, Karina turėjo vaiką pamaitinti. „Yra vaikas ir yra metalas. Nenorėjau bėgti“, - teisme kalbėjo K. Eeremian.

Trečiadienį į teismą liudyti buvo iškviestas šokėjos sutuoktinis Mantas Daniškevičius.

„Buvau darbe, grįžau namo. Žmona maitino vaiką. Ji pasakė, kad brūkštelėjo kitą mašiną. Nuvažiavę į įvykio vietą nieko neradome. Paskambinome policijai. Tada kelių policijai. Jie pasakė, kad niekas nesikreipė. Vėliau sulaukėme iš policijos žinių, kad turime atvažiuoti. Ta mašina jau buvo suremontuota“, - teisme kalbėjo šokėjos sutuoktinis.

Kalbėdama teisme K. Eremian nesulaikė ašarų. Moteris daug kartų bandė teisėją įtikinti, kad tikrai neturėjo tikslo pabėgti iš įvykio vietos. „Juk čia ne tokia situacija, kad būtų nukentėjęs žmogus“, - braukdama ašaras kalbėjo K. Eremian.

Karina prašė teisėjo pažiūrėti į situaciją iš žmogiškosios pusės. Moteris tikino, kad pasielgė kaip mama, o ne kaip žmogus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)