Ingredientai
Vištienos krūtinėlių filė
3
vnt.
Batonas išmirkytas piene
2
vnt.
Kiaušiniai
1
vnt.
Krakmolas
1
vnt.
Obuoliai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Karis
žiupsnelis
Miltai
3
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos krūtinėles sumalkite. Į faršą įdėkite piene išmirkytas batono riekeles, suberkite krakmolą, įmuškite kiaušinį, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite.
Obuolį nulupkite ir supjaustykite apskritais griežinėliais (iš vidurio pašalinkite sėklas). Iš vištienos faršo formuokite maltinius, į vidų dėdami po obuolio griežinėlį, tuomet juos apvoliokite miltuose.
Kepkite gausiai aliejaus pripiltoje keptuvėje. Galite patiekti su bulvių koše, pomidorais, žirneliais ir obuolių skiltelėmis.
Atsiliepimai