Ingredientai

Pienas 250 ml
Miltai 130 g
Cukrus 100 g
Sviestas 2 šaukštai
Cukraus pudra 1 šaukštas
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Suplakite pieną ir kiaušinius. Nuolat maišydami po truputį suberkite miltus ir 1 šaukštą cukraus. Tešlą palaikykite 30 min. Tada įkaitusiame svieste iškepkite 8 blynelius.

Braškes perpjaukite per pusę ir sudėkite ant blynelių. Blynelius perlenkite pusiau ir sudėkite į kepimo formą.

Kiaušinių baltymus išplakite su likusiu cukrumi, sukrėskite į konditerinį maišelį ir užspauskite ant blynelių.

Kepimo formą tuoj pat dėkite į 250 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 2–3 min. Prieš patiekdami pabarstykite cukraus pudra ir papuoškite braškėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai