Ingredientai
Pienas
250
ml
Kiaušiniai
2
vnt.
Miltai
130
g
Cukrus
100
g
Braškės
500
g
Kiaušinių baltymai
3
vnt.
Sviestas
2
šaukštai
Cukraus pudra
1
šaukštas
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Suplakite pieną ir kiaušinius. Nuolat maišydami po truputį suberkite miltus ir 1 šaukštą cukraus. Tešlą palaikykite 30 min. Tada įkaitusiame svieste iškepkite 8 blynelius.
Braškes perpjaukite per pusę ir sudėkite ant blynelių. Blynelius perlenkite pusiau ir sudėkite į kepimo formą.
Kiaušinių baltymus išplakite su likusiu cukrumi, sukrėskite į konditerinį maišelį ir užspauskite ant blynelių.
Kepimo formą tuoj pat dėkite į 250 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 2–3 min. Prieš patiekdami pabarstykite cukraus pudra ir papuoškite braškėmis.
Atsiliepimai